Happy Meow – Despre noi și produsele noastre

despre-noi-happy-meow
 

Happy Meow – Despre noi și produsele noastre

Cum s-a născut Happy Meow?

Happy Meow s-a născut din dragoste și pasiune pentru micii noștri companioni pufoși. Ne-am dorit să le aducem un plus de culoare în viață, o preocupare permanentă, un mod cât mai plăcut de a-și petrece timpul. Am încercat să-i răsplătim cumva pentru drăgălășenia și iubirea pe care ne-o oferă permanent si necondiționat.

Ca producători de ansambluri de joaca pentru pisici, în special de carton de zgâriat pentru pisici, urmărim cu mare atenție procesul de fabricație. Acesta include doar materiale de calitate. Să nu rănească pisica, să nu fie toxice și în același timp să fie reciclabile.

Cartonul de zgâriat le ocupă o bună parte din timp. Este un mod de a-și ascuți gheruțele, un mod de joacă și în același timp un loc de dormit.
Conceput în trei variante, de duritate si dimensiuni diferite, sperăm să le acopere nevoile in funcție de vârstă si rasă.

Happy Meow – Cartonul de zgâriat pentru pisici

Cartonul de zgâriat deși pare simplu, aceast format a fost special ales pentru a oferi mai multe beneficii.

  1. Stabil – Este stabil și eficient indiferent unde îl poziționezi;
  2. Robust – Este rezistent la la zgâriat oferindu-i o durată de folosire îndelungată;
  3. Reversibil – poate fi utilizat pe ambele părți, forma lui simplă oferindu-i aceiași stabilitate deplină;
  4. Eco-friendly – este fabricat din materiale reciclabile, ecologice;
  5. Non toxic – Materialele utilizate nu sunt toxice pentru pisicuța ta;
  6. Poate fi utilizat de toate rasele și vârstele;
  7. Accesibil dpdv calitate/preț – la o comparație simplă în categoria obiectelor pentru ascuțirea ghearelor vei constata că sunt cele mai accesibile.
  8. Loc de odihnă – unele pisici îl preferă ca și loc de odihnă.
Carton placa de zgariat Happy Meow beneficii
Beneficiile cartonului de zgâriat pentru pisici Happy Meow

 

În trei variante:
Happy Meow Super este cartonul de zgâriat cel mai rezistent, pentru pisici cu gheare puternice.
Happy Meow Soft are o rezistență medie pentru pisici mai liniștite.
Happy Meow Junior este dedicat juniorilor, fiind mai mic și având o rezistență puțin mai scăzută, pentru a permite puilor să se acomodeze cu el.

Toate cele trei tipuri de cartoane de zgâriat sunt fabricate în mod asemănător. Totuși, are fiecare în parte particularitățile lui, urmărind să-și îndeplinească scopul pentru care a fost produs.

Happy Meow Super este fabricat dintr-un material de calitate superioară, dedicat pisicilor de talie mare sau celor foarte active. Este cel mai rezistent dintre toate și are durata de utilizare de minimum 8 ori mai mare decât o placă de zgâriat pentru pisici obișnuită.

Happy Meow Soft – deși este produs dintr-un carton cu rezistență obișnuită, are totuși o durată de utilizare destul de mare. Își îndeplinește cu succes misiunea pentru care a fost fabricat și poate să aducă pofta de joacă sau de somn în viața pufoșilor noștri.

Happy Meow Junior este fabricat din carton cu rezistență medie și are rolul de a învăța micile ghemotoace cu blană că gheruțele pot fi folosite și în alte scopuri. Creat cu dimensiuni mai reduse, poate face față tuturor caznelor la care este supus.

Ai magazin online sau offline? 

Productie ansambluri de joaca pentru pisici

Vrei să comercializezi culcușuri pentru pisicuțe sau căței?

Cere o ofertă personalizată prin e-mail sau utilizând formularul de contact.
Lasă cât mai multe detalii: denumirea societății, localitate, frecvența estimată a aprovizionării, modalitatea de livrare și de plată.
Astfel iți putem face o ofertă avantajoasă.