Happy Meow – Despre noi și produsele noastre

magazin pentru pisici

Happy Meow – Despre noi și produsele noastre

Cum s-a născut Happy Meow?

Happy Meow s-a născut din dragoste și pasiune pentru micii noștri companioni pufoși.

Ne-am dorit să le aducem un plus de culoare în viață, o preocupare permanentă, un mod cât mai plăcut de a-și petrece timpul. Am încercat să-i răsplătim cumva pentru drăgălășenia și iubirea pe care ne-o oferă permanent si necondiționat.

La Happy Meow, nu suntem doar un brand 100 românesc, ci o comunitate dedicată iubirii și îngrijirii pisicilor. Fiecare produs pe care îl oferim este o extensie a acestei pasiuni, un angajament pentru sănătatea și fericirea prietenilor noștri pufoși.

Călătoria noastră
Povestea Happy Meow a început cu o idee simplă: să aducem mai multă bucurie în viețile pisicilor. De la un mic atelier de creație la un brand recunoscut, călătoria noastră a fost una plină de pasiune și dedicare. Fiecare ansamblu de joacă, accesoriu și produs de igienă este rezultatul muncii noastre asidue și al dorinței de a oferi ceva unic și valoros comunității iubitorilor de pisici.

Ce ne face speciali?
Ne mândrim cu autenticitatea și integritatea noastră. Produsele noastre sunt create cu grijă, respectând cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.
Ne diferențiem prin angajamentul nostru față de inovație și sustenabilitate, oferind produse care nu doar ajută pisicuțele sau stăpânii acestora, dar și contribuie la un mediu mai sănătos.

Misiunea și viziunea noastră
Misiunea noastră este de a educa și de a echipa iubitorii de pisici cu tot ce au nevoie pentru a asigura o îngrijire de calitate.
Viziunea noastră este una în care fiecare pisică este iubită și îngrijită, iar prin produsele și informațiile pe care le oferim, ne apropiem zi de zi de realizarea acestei viziuni.
De fapt, noi credem că fiecare pisică merită dragoste, fie într-o casă, fie ea pe stradă.
Ajutăm persoanele care nu pot din punct de vedere financiar să-și sterilizeze pisica, donăm zi de zi celor care nu au posibilități și ajutăm cabinete medicale donand diferite produse consumabile.

Alătură-te comunității noastre
La Happy Meow, fiecare client este parte dintr-o comunitate mare și pasionată.
Ne bucurăm să împărtășim sfaturi, idei și povești, creând un spațiu unde iubitorii de pisici se pot întâlni și pot învăța unii de la alții.

La Happy Meow, fiecare produs spune o poveste – povestea unei lumi în care fiecare pisică este iubită și îngrijită.
Vă invităm să fiți parte din această poveste.

Descoperiți mai multe despre produsele noastre și alăturați-vă comunității noastre de iubitori de pisici.

Happy Meow – Cartonul de zgâriat pentru pisici

Cartonul de zgâriat deși pare simplu, aceast format a fost special ales pentru a oferi mai multe beneficii.

  1. Stabil – Este stabil și eficient indiferent unde îl poziționezi;
  2. Robust – Este rezistent la la zgâriat oferindu-i o durată de folosire îndelungată;
  3. Reversibil – poate fi utilizat pe ambele părți, forma lui simplă oferindu-i aceiași stabilitate deplină;
  4. Eco-friendly – este fabricat din materiale reciclabile, ecologice;
  5. Non toxic – Materialele utilizate nu sunt toxice pentru pisicuța ta;
  6. Poate fi utilizat de toate rasele și vârstele;
  7. Accesibil dpdv calitate/preț – la o comparație simplă în categoria obiectelor pentru ascuțirea ghearelor vei constata că sunt cele mai accesibile.
  8. Loc de odihnă – unele pisici îl preferă ca și loc de odihnă.

Carton placa de zgariat Happy Meow beneficii

 

În trei variante:
Happy Meow Super este cartonul de zgâriat cel mai rezistent, pentru pisici cu gheare puternice.
Happy Meow Soft are o rezistență medie pentru pisici mai liniștite.
Happy Meow Junior este dedicat juniorilor, fiind mai mic și având o rezistență puțin mai scăzută, pentru a permite puilor să se acomodeze cu el.

Toate cele trei tipuri de cartoane de zgâriat sunt fabricate în mod asemănător. Totuși, are fiecare în parte particularitățile lui, urmărind să-și îndeplinească scopul pentru care a fost produs.

Happy Meow Super este fabricat dintr-un material de calitate superioară, dedicat pisicilor de talie mare sau celor foarte active. Este cel mai rezistent dintre toate și are durata de utilizare de minimum 8 ori mai mare decât o placă de zgâriat pentru pisici obișnuită.

Happy Meow Soft – deși este produs dintr-un carton cu rezistență obișnuită, are totuși o durată de utilizare destul de mare. Își îndeplinește cu succes misiunea pentru care a fost fabricat și poate să aducă pofta de joacă sau de somn în viața pufoșilor noștri.

Happy Meow Junior este fabricat din carton cu rezistență medie și are rolul de a învăța micile ghemotoace cu blană că gheruțele pot fi folosite și în alte scopuri. Creat cu dimensiuni mai reduse, poate face față tuturor caznelor la care este supus.

Ai magazin online sau offline? 

 

vanzare engros produse pentru pisici

Vrei să comercializezi culcușuri, cartoane de zgâriat, poate boluri sau alte produse pentru pisicuțe sau căței?

Cere o ofertă personalizată prin e-mail sau utilizând formularul de contact.
Lasă cât mai multe detalii: denumirea societății, localitate, frecvența estimată a aprovizionării, modalitatea de livrare și de plată.
Astfel iți putem face o ofertă avantajoasă.

Fie că vizitați magazinul nostru sau comandați de la noi online, fie că citiți articolele noastre, suntem bucuroși și înseamnă că munca noastră nu este în zadar.

Pentru mai multe informații despre produsele noastre, sau dacă vă putem ajuta cu un sfat ne puteți contacta prin:
– formularul de contact
– prin email la adresa office @ happy – meow .ro
– telefonic la nr. de telefon: 0728 341 191

Pentru a rămâne în contact cu echipa Happy Meow, urmăriți-ne pe Facebook și Instagram .

Cât despre noi, nu vei găsi o echipă mai pasionată și mai informată decât a noastră. Între noi, avem destui de ani de experiență în industrie și ne angajăm total să oferim cele mai bune servicii și sfaturi pentru clienți.